Kostvejleder med speciale i vægttab
Kylling med chili, 1 pers. 510 kcal
90 gr. Kylling, skåret i mindre strimler
Hønse bouillon ½ terning – 5 gr.
Chili paste – Sambal Oelek ½ tsk.
1+1 tsk. olie til stegning
Løg 50 gr.
Champignon 50 gr.
Gulerod 65 gr.
Rød peberfrugt 50 gr.
Bambusskud 50 gr.
Forårsløg 20 gr.
Kinakål 75 gr.
Sauce:
Soya sauce 10 gr. - 1 spsk.
Maizena 5 gr. - 1 tsk.
Vand 1,5 dl.
Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt
Grønsagerne skæres ud og gøres klar til stegning.
Varm en wok, tilsæt 1 tsk. olie og steg kylling, bouillon og chili i 2-3 min. Derefter tages kyllingen op af wokken.
Tilsæt 1 tsk. olie i wokken og steg løg og champignon i 2 min. Guleroden kommes i og steges med i 1 min.
Kyllingen kommes tilbage i wokken, sammen med soja saucen. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber.
Kom resten af grønsagerne i wokken under omrøring i ca. 2 min og retten er færdig.
Server risene til.