Kostvejleder med speciale i vægttab

 

"Keep it simple"

Kylling med chili, 1 pers. 510 kcal

90 gr. Kylling, skåret i mindre strimler

Hønse bouillon ½ terning – 5 gr.

Chili paste – Sambal Oelek ½ tsk.

1+1 tsk. olie til stegning

Løg 50 gr.

Champignon 50 gr.

Gulerod 65 gr.

Rød peberfrugt 50 gr.

Bambusskud 50 gr.

Forårsløg 20 gr.

Kinakål 75 gr.

Sauce:

Soya sauce 10 gr. - 1 spsk.

Maizena 5 gr. - 1 tsk.

Vand 1,5 dl.

Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt

Grønsagerne skæres ud og gøres klar til stegning.

Varm en wok, tilsæt 1 tsk. olie og steg kylling, bouillon og chili i 2-3 min. Derefter tages kyllingen op af wokken.

Tilsæt 1 tsk. olie i wokken og steg løg og champignon i 2 min. Guleroden kommes i og steges med i 1 min.

Kyllingen kommes tilbage i wokken, sammen med soja saucen. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber.

Kom resten af grønsagerne i wokken under omrøring i ca. 2 min og retten er færdig.

Server risene til.