Kostvejleder med speciale i vægttab

 

"Keep it simple"

Grøn ret, grøn karrypasta ca. 510 kcal.

 

100 gr. Kyllingebryst

Salt og peber

1 spsk. Grøn karrypasta

½ tsk. Sambal Oelek – Chili pasta

1 spsk. Soja – Ketjap Manis

Saft fra ½ lime

1 tsk. Honning – akacie

 

1 spsk. olie til stegning

 

Kinakål 75 gr.

Frisk spinat 75 gr.

Bladselleri 50 gr./en stængel

Forårsløg 2 stk.

Grønne asparges 100 gr.

 

Sauce:

Maizena 5 gr. - 1 tsk.

Vand 1 til 1,5 dl.

 

Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt

 

Skær den hårde rodende af aspargesene, kog dem i ca. 4 min, de tages derefter op og skæres i 3-4 cm lange stykker.

Kinakålene skæres i grove stykker, spinaten skylles og enderne nappes af, bladselleri skæres i tynde skiver, forårsløgene skæres i ca. 1-2 cm stykker.

Kyllingebrystet skæres i tynde strimler.

Opvarm en wokpande, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, peber, selleri, karrypasta og honning, lad det stege under omrøring i ca. 3 min, derefter tilsættes soja og lad det simre et par minutter. Tilsæt nu kål, spinat, forårsløg og limesaften, lad det simre yderligere et par minutter. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber. Aspargesene tilsættes under omrøring i ca. 2 min. og retten er færdig. Serveres med risene til.