Kostvejleder med speciale i vægttab
Grøn ret, grøn karrypasta ca. 510 kcal.
100 gr. Kyllingebryst
Salt og peber
1 spsk. Grøn karrypasta
½ tsk. Sambal Oelek – Chili pasta
1 spsk. Soja – Ketjap Manis
Saft fra ½ lime
1 tsk. Honning – akacie
1 spsk. olie til stegning
Kinakål 75 gr.
Frisk spinat 75 gr.
Bladselleri 50 gr./en stængel
Forårsløg 2 stk.
Grønne asparges 100 gr.
Sauce:
Maizena 5 gr. - 1 tsk.
Vand 1 til 1,5 dl.
Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt
Skær den hårde rodende af aspargesene, kog dem i ca. 4 min, de tages derefter op og skæres i 3-4 cm lange stykker.
Kinakålene skæres i grove stykker, spinaten skylles og enderne nappes af, bladselleri skæres i tynde skiver, forårsløgene skæres i ca. 1-2 cm stykker.
Kyllingebrystet skæres i tynde strimler.
Opvarm en wokpande, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, peber, selleri, karrypasta og honning, lad det stege under omrøring i ca. 3 min, derefter tilsættes soja og lad det simre et par minutter. Tilsæt nu kål, spinat, forårsløg og limesaften, lad det simre yderligere et par minutter. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber. Aspargesene tilsættes under omrøring i ca. 2 min. og retten er færdig. Serveres med risene til.