Kostvejleder med speciale i vægttab
Kalkun med broccoli og blomkål
1 pers. 510 kcal
90 gr. Kalkun, skåret i mindre strimler
Citronsaft – 1 tsk.
Karry – 1 tsk. Gurkemeje – 1 tsk.
Soya sauce – 10 gr. -1 spsk.
1+1 tsk. oliven olie til stegning
Løg 75 gr.
Broccoli 75 gr.
Blomkål 135 gr.
Grønne bønner 50 gr.
Iceberg salat 50 gr.
Sauce:
Soya sauce 10 gr. - 1 spsk.
Maizena 5 gr. - 1 tsk.
Vand 1,5 dl.
Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt
Bønnerne koges i letsaltet vand, tages op af vandet og sættes til side til senere brug.
Grønsagerne skæres ud og gøres klar til stegning.
Varm en wok, tilsæt 1 tsk. olie og steg kalkun, karry, gurkemeje, citronsaft og Soya i 2-3 min. Derefter tages kalkunstykkerne op af wokken.
Tilsæt 1 tsk. olie i wokken og steg løg i 2 min. Kom broccoli og blomkål i og steg yderligere i ca. 3 min.
Kalkunen kommes tilbage i wokken, sammen med soja saucen. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber.
Kom bønnerne i wokken under omrøring i ca. 2 min og retten er færdig.
Server ris og icebergsalat til.