Kostvejleder med speciale i vægttab
Kylling, banan og ananas i karry ca. 520 kcal.
100 gr. Kyllingebryst
Salt og peber
Hønsebouillon ½ terning
Sambal Oelek – Chili pasta ½ tsk.
Karry 2 tsk.
1 spsk. olie til stegning
Løg 50 gr.
Banan 40 gr.
Ananas 40 gr.
Forårsløg 1 stk./15 gr.
Sauce:
Maizena 5 gr. - 1 tsk.
Skummetmælk 1 dl.
Vand ½ til 1 dl.
Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt
Skær bananstykket i tynde skiver og ananas i mindre tern. Skær løget i skiver og forårsløget i ca. 2 cm stykker.
Kyllingebrystet skæres i tynde strimler.
Opvarm en wokpande, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, peber, chilipasta, bouillon og karry, lad det stege under omrøring i ca. 2-3 min, derefter tilsættes banan, løg, ananas og forårsløg, gem nogle få stykker forårsløg til topping af retten. Lad retten simre et par minutter.
Maizenaen rystes sammen med mælk og vand i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber. Lad det simre i ca. 2 min. og retten er færdig.
Serveres med risene til og stykker af forårsløg oven på retten.