Kostvejleder med speciale i vægttab

 

"Keep it simple"

Kylling, banan og ananas i karry ca. 520 kcal.

 

100 gr. Kyllingebryst

Salt og peber

Hønsebouillon ½ terning

Sambal Oelek – Chili pasta ½ tsk.

Karry 2 tsk.

 

1 spsk. olie til stegning

 

Løg 50 gr.

Banan 40 gr.

Ananas 40 gr.

Forårsløg 1 stk./15 gr.

 

Sauce:

Maizena 5 gr. - 1 tsk.

Skummetmælk 1 dl.

Vand ½ til 1 dl.

 

Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt

 

Skær bananstykket i tynde skiver og ananas i mindre tern. Skær løget i skiver og forårsløget i ca. 2 cm stykker.

Kyllingebrystet skæres i tynde strimler.

Opvarm en wokpande, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, peber, chilipasta, bouillon og karry, lad det stege under omrøring i ca. 2-3 min, derefter tilsættes banan, løg, ananas og forårsløg, gem nogle få stykker forårsløg til topping af retten. Lad retten simre et par minutter.

Maizenaen rystes sammen med mælk og vand i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber. Lad det simre i ca. 2 min. og retten er færdig.

Serveres med risene til og stykker af forårsløg oven på retten.