Kostvejleder med speciale i vægttab
Kylling med curry paste, 1 pers. 510 kcal
90 gr. Kylling, skåret i mindre strimler
Grøn curry paste 15 gr.
Honning 5 gr. – 1 tsk.
1 spsk. olie til stegning
Løg 40 gr.
Porre 50 gr.
Sukkerærter 50 gr.
Rød peberfrugt 50 gr.
Kinakål 75 gr.
Sauce:
Soya sauce 10 gr. - 1 spsk.
Riseddike 5 gr. – 1 tsk.
Maizena 5 gr. - 1 tsk.
Vand 1,25 dl.
Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt
Grønsagerne skæres ud og gøres klar til stegning.
Varm en wok, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, currypaste og honning i 2-3 min.
Tilsæt løg og porre og steg videre i 1 - 2 min.
Tilsæt nu soya saucen og riseddike. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber.
Kom resten af grønsagerne i wokken under omrøring i ca. 2 min og retten er færdig.
Server risene til.