Kostvejleder med speciale i vægttab

 

"Keep it simple"

Kylling med curry paste, 1 pers. 510 kcal

90 gr. Kylling, skåret i mindre strimler

Grøn curry paste 15 gr.

Honning 5 gr. – 1 tsk.

 

1 spsk. olie til stegning

Løg 40 gr.

Porre 50 gr.

Sukkerærter 50 gr.

Rød peberfrugt 50 gr.

Kinakål 75 gr.

Sauce:

Soya sauce 10 gr. - 1 spsk.

Riseddike 5 gr. – 1 tsk.

Maizena 5 gr. - 1 tsk.

Vand 1,25 dl.

Ris 40 gr. rå vægt - ca. 105 gr. kogt

Grønsagerne skæres ud og gøres klar til stegning.

Varm en wok, tilsæt 1 spsk. olie og steg kylling, currypaste og honning i 2-3 min.

Tilsæt løg og porre og steg videre i 1 - 2 min.

Tilsæt nu soya saucen og riseddike. Maizenaen rystes sammen med vandet i en meljævner og tilsættes wokken under omrøring, smag til med salt og peber.

Kom resten af grønsagerne i wokken under omrøring i ca. 2 min og retten er færdig.

Server risene til.